Bildspel

Var tvungen HAHA
Bara ett bildspel







HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

Pics

HAHAHA, jag har hittat en grym sida med roliga bilder.
Så - nu kommer ett helt inlägg med bara bilder därifrån. Många måste man lägga in hela bild spel för att fatta så jag orkar inte, så har inte så många men.

Det är bara att klicka för att förstora.

                         


Nu lägger jag in dom som behöver iallafall en liiiiiten förklaring

 Felstavning på "Judar" HAHA


 Det här är hur det ser ut efter en såkallad "Is storm". Det är regn som direkt fryser till is när det når marken.


 En hund som är läskigt lik en panda haha!

Brownie

Då är jag brunett igen ^^ Eller rödbrun hårig snarare, jag är mycket nöjd.
Tack Pörni :D

Idag har jag beslutsångest. Jag kan inte bestämma mig för om jag ska fixa min efterlängtade navelpiercing för 450 - 500 kr ELLER om jag ska köpa en hood tröja som jag letat efter i evigheter och som är billig just nu - 250 kr. HJÄLP.

Funderar på att dra ner min man på stan endast för att testa tröjan och se om det är värt det haha ^^

Nu ska jag kolla upp varför jag har mindre pengar i plånboken än vad jag borde ha.

Smittar bakisfyllor?

Jag börjar tro det -_^ Robin är bakis och jag känner mig likadan haha.

Idag ska jag hitta ork till att springa runt på stan. Får låna pengar av mamma tills på fredag :L så gullenowsigt av henne.
Det blir till att köpa;
Hårfärg
Foundation
"Hippie hårband"
Och möjligt vis ett nitskärp och ett ljusbrunt skärp

Men eftersom min mor ännu inte har listat ut hur hon kan ha på sig mobilen under arbetstid, så måste jag vänta tills hon slutar vilket blir runt hmm .. 4 -_-

Update om mina taknar just nu: Jag vill ha varma mackor -_^ funderar på om jag ska skita i min diet under lovet och så sätter jag igång stenhårt när det är slut, och börjar gymma då också.

Igår:
Började med en snabb tripp ner till stan för att gå in på mc donalds med min man och micke. Jag agerade fatman och slängde i mig en cheeseburgare :M
Sen började min långa resa till tillberga -_-
Eve hade sagt att jag skulle kika efter konsum och där skulle jag av, så när jag började närma mig så började jag kika runt men inte fan fanns det någon konsum. Jag greps lite smått av panik men någon annan trevlig liten sak hade tryckt på stop knappen där jag skulle av så på så vis räddades jag. Det visade sig att det inte var en KONSUM butik det var en Coop nära :C skäms på Eve.
Väl uppe hos eve slöade vi medans henne man och David tog hand om tvätt,mat,disk osv haha :D
Eve kunde nästan inte prata (Nypiercad tunga) vilket blev kvällens underhållning HAHA, hon låg bara med tungan hängandes utanför munnen med några få undantag.
Sen drog john(her man) på innebandy träning och då sprang jag och David ner till coop nära butiken för att köpa tjockis saker.
Bara 10 meter från dörren(högst) sa david "Fyfan vad haaalt det är!" sen sa det bara BOMBADABOM och så låg han på marken HAHAHA. det var mycket kul.
Så blev det chips och dipp, och 2 dubbelnougat för eves del som hon inte kunde äta så jag och david erbjöd oss att hjälpa till :L hahaha.

Kollade lite på Seven Puonds med Will Smith som går på bio nu, men hann inte så hela för jag och david var tvungna att stressa till bussen :L
På bussen underhöll vi oss med att lyssna på hardstyle musik samtidigt som vi rockade loss, var nog väldigt uppskattat av bussgubben.

När vi kom till stan stod det ett gäng afrikaner där och halvskrek på sitt språk med opera röst, det blev den resterande underhållningen för kvällen. NEJ föresten - dom gick på samma buss som jag satt på sen och bråkade med bussgubben HAHA, dom fattade inte att dom inte hade några resor kvar på sitt kort.

Aja, eftersom jag är svag för varma mackor så ska jag gå och göra dom nu. baj baj


Gäsp

Dom senaste typ - 5 dagarna kanske, har jag vaknat tidigt bara för att jag är kissnödig -_- så nu är jag uppe ,tidigt, ännu en dag, woho.

Akp har rymt till Indien -_- det gillar jag icke. Jag har redan listat ut hur hon kommer se ut när hon kommer hem igen :)



Själv tycker jag hon ser mycket fager ut.


För er som inte vet, så har jag världens mest underbara pojkvän
& igår så kom han hit på kvällen och hade med sig marabou mintkrokant :M love it.
Så kollade vi på en helskum film som hette "Sunshine", fast den var faktiskt riktigt bra :L
Sen dissade jag honom för mina kuddar och min soff-filt, tog upp hela soffan och somnade haha :L
Men det var en myspys kväll

Idag blir det andra bullar - jag ska på något sätt ta mig ut till Tillberga, det kan bli intressant.
Kära vänner - får ni konstiga nervösa samtal senare runt 2 idag, förstå då att jag är vilse och att ni ska leta reda på mig omedelbums.
Anledningen till att jag riskerar livet för att åka ut till Tillberga är för att en viss Evelina.P inte ville ut till björnön idag som planerat pga att hon har nypiercad tunga. Mycket kul faktiskt för hon kan inte prata och bara äta flytande saker så jag funderar på att komma dit med mc donalds som jag kan sitta och fresta med :) I am EVIL.

Nej, nu ska jag gå och fixa frukost till mig och min sovande man ((:


Stighelmer

Nu är det så, att jag fixar en liten tävling här som heter

VEM TILLHÖR STIG HELMERN

*applåder*

Det är en mycket simpel tävling, jag lägger upp bilder på stig helmers här nedan och ni ska gissa vem av mina kära vänner Anniz och Pernilla(och möjligtvis jag) som har lyckats med denna fagra konst på sitt huvud.  Vem vet, ni kanske kan vinna en gurka eller ännu bättre - en .. tomat!

Let the game begin!

1.


2.


3.


4.


5.


6.


7.


8.


Så how bad do you want that gurka? gissa gissa gissa muaha.
Peace out!

Gillart



Grymt bra låt :M
Min mage kommer snart explodera och pannbiff med potatis och sås kommer att spruta över alla väggar :) ohyeah.
Trots min mätthet så har jag lust att råna en bank så jag kan köpa tjockis saker till resten av dagen haha :L
Jag är så jävla sugen på att sola, men det behöver man också pengar till - så det blir till att råna 2 banker dårå.

Till en anna sak då - På onsdag blir jag brunett igen, I längtar so mycket. Fast det skrämmer mig lite ändå. Har kollat på bilder från när jag var mörkhårig och ser i stort sett bara ut som en albino melon med armar och ben och en svart peruk. Men iofs, dom bilderna var tagna när jag vägde ca 8346 kilo mer än nu och jag hade svart hår inte ljusbrunt som jag ska ha nu :L När färgningen är klar så ska jag planera en tripp till sthlm för att fixa löshår höhö eftersom mitt hår har stannat i utvecklingen.

Vila i frid



Kom nyss hem från begravningen. Känns som mitt huvud ska sprängas.
Det var hemskt men ändå vackert. Det var mycket som gick fel men det spelar ingen roll.
Det var så sorgligt när vi alla gick fram och kramade din mamma, och när dom spelade upp låten som du sjöng.
Och det var så läskigt att se kistan - att veta att du låg där inne.
Men det här var ett avslut - nu är du verkligen borta.

Jag saknar och älskar dig, Mark Anthony Limjoco


Dreggel

Oh, jag sitter och dregglar över kläder jag inte har råd med just nu eftersom jag är pankelipank.
Det är rena rama tortyren.


     

Vaknade idag av ett galet irriterande ljud idag, lät ungefär som en 13åring i målbrottet som hade satt något i halsen, men det visade sig vara så att mamma hade satt in väckarklockan i mitt rum - vilket var bra för att jag var tvungen att gå upp kl 9.
Vill inte precis komma försent till en begravning .. Men nu ropar duschen på mig så bäst jag går och duschar :L måste göra det i tid annars gör jag det i sista sekund - like always. 

HAHAHA

jag tröttnar aldrig


I'm back - på riktigt

Okej, alla som vet vem blondinbella är förstår ironin i mitt förra inlägg.
Fast en del saker vara sanna. Jag har faktiskt legat instängd i en svettig klamydiamaskin i en halvtimme vilket orsakade en härligt kliande kräftröd färg över min bröstkorg. mums fillibaba! Och det jag trodde skulle bli ett skönt bad när jag kom hem blev istället som ett dyk ner i helvetets brinnande lågor -_- dumma bränna.

Snabbt byte av ämne - till min dröm.
Jag drömde om världens längsta man, men nu snackar jag inte om 2 meter lång, han var ett höghus!
Och av någon anledning så var hans fru inne i honom tillsammans med massa som skulle rädda henne och få ut henne. Så fick man se att inuti honom så såg det ut som gångar, typ korridorer med dörrar till olika "utgångar" haha!
Och när dom försökte få ut frun så hittade dom en dörr till en "utgång" så fick man se utifrån hur hon sakta trycktes ut genom naveln på honom tills det sa "plopp" HAHAHA. Jag är inte normal.

Funderar på att vara vaken hela natten, så förbred er på flera otroligt intressanta inlägg.
Tillsdess - bjuder jag på en mycket bra låt.

I'm back

Hejsan sötnosar!!
Har ni saknat mig? Åhh vad jag har saknat er. Jag har saknat att få sitta här och knappra på tangenterna och dela mitt otroligt intressanta liv som dum blondin med er! Jag sitter just nu med en handuks-turban på huvet och funderar på om detta inte kan bli nästa mode? på stranden you know? + att jag är härligt kräftröd över bröstkorgen efter en svettig solning i en klamydia maskin på happy oxen. Personen jag var där med vill inte nämnas vid namn MEN ni kan hitta henne på  http://dreamingareality.blogg.se/.
Nej nu ska jag arbeta lite på min klädkollektion (det här med handuks-turbaner kan bli en riktig hit) men slänger in en bild på hur jag såg ut idag för er skull. puss godnatt!



Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0