Sicko

Yes, julia har gått och blivit sjuk haha, mycket bra timing (Y)

Kan knappt svälja, för min hals är igentäppt av någon slags härlighet och det gör otroligt ont att ens bara röra på halsen typ haha.
Jag upptäckte också att jag hade feber, trots att jag hade tagit ett piller som redan skulle börjat verka, så nu knaprar jag tabletter så att jag slipper känna hur sjuk jag är utan mina kära pillers verkan haha.
Och mitt huvud känns ungefär som en bit betong eller något, som jag kämpar med att hålla uppe. Snart ramlar det väl av nacken.

Aja, jag hoppas att jag är frisk tills på lördag iallafall, annars blir det kris haha.

Jag tycker inte om att behöva sitta inne, det är en sak om man väljar själv att göra det, men om man är tuvngen så blir allt så mycket tråkigare.

Hejdå Västerås

Jahapp, fick veta idag att nästa torsdag flyttar jag haha

Så nu blir det till att skynda med packning osv.

Och för er som vill hinna träffa mig innan jag drar så får ni passa på snarast haha, för jag kommer inte kunna komma hem på ett väldigt bra tag
kommer vara riktigt snålt med pengar i några månader där.

Ska ut och fira (eller vad man ska säga, haha) att jag flyttar på lördag iallafall :L
med min nära och kära sådära.

och ja, jag vet att jag suger på att uppdatera just nu, men allt runtomkring mig just nu bara skriker stress och jobbigt och hemskt haha, så I don't ork.
Dom som känner mig vet och ni som inte gör det behöver inte veta :) tadaa.

bye.

Orkar inte och tänker antagligen inte

Jag har för mycket på gång just nu, och för mycket saker att tänka på så jag hinner inte, orkar inte och vill inte blogga just nu.

jag vill inte behöva koncentrera mig på att skriva ett blogg inlägg på roligaste möjliga sätt när jag är sönderstressad över en flytt som förändrar hela mitt liv. Så nej, jag kommer antagligen inte skriva på ettag.

Kommer ändå vara utan dator i två veckor from. söndag, så.

RSS 2.0