..

Snart 9 månader sen du lämnade oss, och jag vet fortfarande inte hur jag ska hantera det.
Jag saknar dig och jag känner inte att jag tog vara på tiden med dig tillräckligt..
Jag älskar dig Mark.

segt

jag kommer antagligen vara off några dagar till. Har grymt mycket att tänka på inför prov och läxförhör osv.
Och jobb, får se hur jag gör med det där. Tror jag ska testa en gång till bara, men det tär som fan på kroppen och självförtroendet, plus att jag måste jobba minst en gång per helg vilket innebär inga tripper till västerås, no fun.

iallafall, är tillbaka på bloggen nästa vecka (Y)

:D

har fixat jobb :D tror jag, jag ska pröva 3 ggr för att se om jag vill ha det men om det blir så (och om jag inte total suger så dom inte vill ha mig), då är jobbet fixat :D Nice.

Nu ska jag på klädesjakt, se om jag hittar något att dreggla över. Kommer antagligen slänga upp bilder på bloggen senare och beklaga mig över att jag inte har någa pengar just nu, suck pust stön.

cold

Tänker hoppa i badet nu, så det så.


mornin'

Det känns som mitt huvud bara är en stor degklump som någon bestämt sig för att sätta fast på min hals -_-
Jag är heeeelt slut, och mitt huvud mår inte heeeelt okej.

Men men, vad ska man göra ^^ det är bara att piggna till inför skolan, jag ska ICKE ha någon onödig frånvaro.
Måste få i mig någon frukost också annars kommer jag må illa som fan på t-banan. Då kommer någon stackars krake mittt emot mig få äran att se gårdagens kvällsmat :)

Dagen skratt kommer antagligen bli på idrotten då vår lärare har bestämt sig för att dra dit en annan klass (el) för att vi har tomt på pojkar, så ska vi dansa bugg (ha..ha..ha), aja, får väl se hur lyckat det blir haha.

Nej nu ska jag fixa moi men först - MACKOR!


awwjag vill ha en säl

my tummy has a hungry

så jag håller på att fixa pasta med typ fejksås haha, men det är faktiskt asgott.
Försöker hitta ny musik, men det är fan typ omöjligt haha -_-
är trött på det som spelas om och om igen i mina hörlurar.

FAN vad stark sås hahaha, men den var god.

Iallafall, idag var det skola som gällde. Hade Växt- & djurliv, Etologi och mentortid bara, det var nice :)
Jag och Mårten bitchade mot varandra under växt- & djurliv som vanligt haha, det blev krig om det var nödvändigt att använda linjal eller inte. Amanda försökte lugna oss så fint hon kunde genom att säga "NU HÅLLER NI KÄFTEN" medans Emma satt förvirrad och försökte lösa vårat problem gällande evolutionen (vi höll på med ett grupparbete).Efter mentorstiden så vandrade jag och Joanna till Liljeholmens vårdcentral för att kolla upp om man kunde ta spruta mot svajnflu. Men då var vaccinet slut, så vi kommer tyvär att dö. Vi skyller på den muterade receptionisten som stal Joannas hårspänne o.ONu ska jag leka lite med foton i ett nice program.
I'm out!

*drewl*


tillbaka.

Så nu är jag tillbaka. Har inte riktigt haft tid att blogga, och inte alltid har det varit så att jag har haft tillgång till dator under en längre tid, så jag tyckte det var bäst att vänta tills jag kunde sätta igång helhjärtat igen.

Jag kan börja med att säga:
Jag åt nyss världens godaste Ben & Jerrys glass

med det sagt så kan jag fortsätta med att berätta om min helg.

I fredags blev det utgång med Tilda :D Vi var uppskrivna på listan till The bridge men vi hade planerat att vi skulle förfesta någon annanstans innan, men det slutade bara upp med att vi åkte fram och tillbaka och fram och tillbka med tunnelbana i ca en timme innan vi insåg att det inte var värt, så vi drog till The bridge på en gång.
Till en början var vi rejält besvikna på stället och stannade på övervåningen för att vi trode det var lika kasst på undervåningen, och lika tomt på folk, men sen tillslut drog vi oss neråt och då visade sig att det var där det var röj haha så där hängde vi resten av kvällen och hade askul. Självklart så finns det en del härliga pöjkar som ska vara sliskiga och vidriga men vi träffade på ett gäng som aktiskt accepterade att jag var förlovad och var trevliga så det var skönt haha.
Sen när vi skulle dra hem var mina fötter inte längre vid liv, vilket var skrattretande för alla andra då jag knappt kunde gå längre (själva klacken på både vänster och höger sko var helt sne)
Måste faktiskt säga att tunnelbane resan hem var roligast av allt under hela kvällen, jag skrattade konstans under hela vägen typ.Och igår (lördag) så blev det tjejkväll hemma hos Allis med henne, Moa och Nadja :)
Vi började med att laga och äta god mat, sen efter det bakade vi kladdkaka som vi mumsade i oss när vi kikade på "Waterboy", jag älskar den filmen. Sen så drog Nadja & Moa hem runt 22-23, för Nadja skulle upp klockan 5 och jobba (stackars människa, samtidigt som jag är avundsjuk på att hon har jobb o.O) och då gluffsade jag och Allis i oss varsin Hello kitty glass innan vi la oss och kikade på "Rec", fyfan vad vidrig. Och båda var lika lättskrämda haha!
Det lugnade inte precis att det handlade om ett virus som var som en influensa, nu har jag blivit helparanoid så jag måste fan gå och vaccinera mig mot svajnflu. -_-Idag har jag degat framför tv:n och ätit ovanligt mycket hahaha. Det är så en söndag ska vara!
Nu har jag missat mitt favorit program, that sucks. Ska se om det är något annat som jag kan somna in till ^^
bye.

RSS 2.0